Oct 31, 2010

În timp ce teroriștii omoară zeci de oameni, călăii noștri omoară zeci de generații!

"La fel cum ucideţi, veţi şi voi ucişi... Aşa cum ne ameninţaţi securitatea, şi noi vă vom ameninţa securitatea voastră", acesta a fost un "mesaj pentru poporul francez" de la Osama ben Laden.


Călăi ai societății Moldovenești: „La fel cum ne furați, veți fi jefuiți. Așa cum ne sărăciți, veți fi sărăciți”, vreau să plângeți, vreau să vă doară, să ne schimbăm cu locurile și să văd capurile voastre pe trunchiul ghilotinei corupției. Vreau să vă văd sfârșitul.

Aspirăm spre visul American – dar avem realitatea Moldovenească!

Am făcut un pact cu Diavolul. Vestitul contract: el îmi dă o viață de vis, eu îi dau sufletul... oricum nu are să-mi mai pese mult de el după moarte. Chiar dacă există vre-o altă dimensiune după trecerea noastre în neființă aka mortea, am să fiu supus la chinuri veșnice. Chiar crezi că-o să mă tem de o atâta treabă? Omul este o jigodie mai rea decât coiotul, ne adaptăm la orice chin, ne-am deprins cu rahatul cu care ne-a hrănit statul, căcatul care ne-a alimentat întregi generații, am să mă descurc și cu dictatura vieții de apoi. Am trecut și prin belele mult mai rele.

Oct 28, 2010

Nu încape îndoială: Poliția acționează după lege – legea lor!

Recent am privit un material video de-a lui Oleg Brega care aflându-se în sala de judecată cu intenția de a filma un oarecare proces (probabil) a ajuns, la un moment dat, să fie agresat de gardieni. Aici puteți viziona și voi video.


E și normal că te pune pe gânduri.


Luăm la general Poliția (rutieră, carabinieri, gardieni etc.)! Mi se crează impresia că sunt niște adepți ai unei secte care dau sfântul jurământ în armată și se închina la obiecte ''cioplite'' – baston aka pulanul.


Mă uimește faptul că acești indivizi care ar trebui să acționeze la un oarecare ordin primit, ''lucrează'' cum îi arde capul atribuindu-și o supremație Dumnezeiască în țara pe care trebuie s-o slujească nu s-o conducă.

Oct 26, 2010

Un torent de tâmpenii în jurul site-ului torrentsmd!

Într-adevăr – a descărca fișiere, poate chiar și piratate, de pe net e o crimă mult mai mare decât scurgerea de bani din buzunarul oamenilor în cele ale demnitarilor?

Apare întrebarea: chiar am intrat atât de mult în criză, încât nu mai avem nici dosare de rezolvat, sau organele de drept chiar s-au pus serios pe lucru încercând să curețe țara în cele mai mici detalii, sau e vorba de regizarea unui scandal în jurul unui lucru mic pentru a masca „ceva” mai mare?

Suntem în plină campanie electorală; la cât adevăr ne-a fost oferit în privința evenimentelor din 7 aprilie tot mai mult ne dăm seama că stagnăm în segmentul dat; așa numită „mafie” organizează competiții la bowling între actorii mass media locale și concursuri de karaoke; bodyguarzii tovarășului Voronin îi cară pumni unui domn care era simpatizantul altui partid și totuși... torrents e în neregulă.

Cine vrea să i-o „tragă” lui Voronin?

Una mică:

Un studiu științific a demonstrat cum că bărbații sunt mult mai atrași și excitați de femeile care se îmbracă în roșu.

Auzi! Strângem mână de la mână, 100 de euro și o ladă de bere pentru bărbatul care i-o "trage" lui Voronin, că acesta e cel mai roșu din Partidul Comuniștilor.

Oct 25, 2010

Moldova „o gaură la Europa-n tâmplă”? ©GraTima

Suntem prea săraci pentru Europa? Posibil. Suntem săraci în hârtii valoroase și metale prețioase, în schimb suntem bogați în pământuri fertile... încă suntem, pentru că „fierul care nu este folosit – ruginește” după cum a spus Da Vinci. 


Am putea să ne hrănim cu roadele solului nostru, dar preferăm totul ce este străin de noi. Investitorii străini nu pot acționa aici pentru că se bat 'mai-marii' Moldovei pentru bogățiile tării care apoi putrezesc la ei în 'curte'.


Avem oameni lenoși? Greșeală – nu avem locuri de muncă. Sau chiar dacă sunt, suntem nevoiți să lucrăm la negru chiar la noi acasă. Într-așa caz, mult mai dulce este acreala vinului și demoralizarea, decât să știi prea mult și să-ți pară rău că nu poți face nimic.

K'Stati – Stati micu' a devenit „jedi” într-un nou episod al „Războiului Stelelor Parlamentare”!

Atunci când business-ul se conduce după o oarecare politică în domeniu, este bine; atunci când politica este condusă după regulile business-ului – este o crimă morală, spirituală, penală, în fața Domnului, în fața Poporului... zii cum vrei.


Ceva mai demultișor (nu chiar), am citit știrea cum că este posibil ca juniorul de afaceri Gabriel Stati să candideze și el pe 28 noiembrie în ceea ce se va numi – lupta anului. Întrebarea totuși vine negreșit: care-i scopul? Să fie vorba de o oarecare modă în politica autohtonă, sau sunt în joc interese de alt ordin?

Nemții de la Scorpions ne întâmpină cu „Bună seara!”, iar jumate de Moldovă cu „Gavarite na narmalinom iazîke”!

Am întârziat un pic cu impresiile de la concertul trupei germane Scorpions pentru că mi-a luat ceva timp să mă delectez în propriile trăiri pe urma show-ului.


Sigur că ar urma cuvinte cum că a fost cel mai mare concert din Moldova, cu un show de excepție etc., dar astea s-au mai spus și nu are rost să mă repet.


Au fost o seamă de lucruri care m-au impresionat și m-au întristat totodată.


Credeam că am să mor de durere în îmbulzeala de la intrarea pe stadion, dar asta e o nimica toată pe lângă satisfacția că pornografia din centrul capitalei a rămas în minus cu 20.000 de oameni care au ales să-și petreacă cel mai memorabil Hram al Orașului în compania celor de la Scorpions.

Într-o limbă frumos vorbită până și înjurăturile sună plăcut!

Timpul de afară ne duce tot mai mult spre iarnă, deci tot mai des am să vin acasă pe întuneric, în transportul mai mult gol, slab luminat și deseori la culme depresiv.


De câțiva ani buni am găsit și un remediu pentru astfel de stări: un mp3 player și o groază de piese pentru toate stările. Nu! playerul nu mă ajută să îndepărtezi stările astea, dar le face să se scurgă cu mai mult folos – gândind.


Într-un interviu mai vechi, solistul trupei californiene, Korn, a zis cum că și-s construit un studio pentru înregistrări doar ca să fie mereu ocupat pentru că nu-i place să aibă prea mult timp liber fiindcă în acele rare momente este nevoit să gândească, iar lui nu-i prea place asta... 
Niciodată nu l-am înțeles. „A gândi înseamnă a trăi”, cel puțin așa ne-a spus doamna Spinei, profesoara noastră de filozofie și mi-a plăcut mult afirmația.